Κάτω από τις φωτογραφίες υπάρχουν πληροφορίες για τα θέματα και τις λεπτομέρειες του Συνεδρίου.

9ο Συνέδριο Δράμας

29-31 Μαΐου 2004

 Γενικό θέμα:

«Πνευματικοί αγώνες»

Θέματα και ομιλητές:

  • Αγωνιστική πειθαρχία Βασίλης Αντωνιάδης
  • Ευ αγωνίζεσθαι Αντώνης Παπαδόπουλος
  • Ατομικός αγώνας Στέφανος Μποτώνης
  • Σκυταλοδρομία Γιάννης Κοσμέας
  • Ομαδικά αθλήματα Θοδωρής Καλογερόπουλος
  • Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η εισαγωγική προσφορά πριν από κάθε θέμα -και σχετικής μ’ αυτό- μιας 15λεπτης βιντεοπαρουσίασης και σύντομων σχολίων επ’ αυτής που επιμελήθηκε ο Σωτήρης Βοΐκλής.

 

Άλλα διάφορα:

Η ορχήστρα παρ’ ολίγον να επανέλθει στα παλιά καθώς επέστρεψε …..διπλός ο Ρωμανός στα ντραμς, αλλά λόγω υποχρεώσεων δε μπόρεσε να ’ναι μαζί μας η Χαρούλα. Τη θέση της κατέλαβε στα φωνητικά η Πέπη Μητρέλου με μια πολύ καλή παρουσία (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…). Το υπόλοιπο team ήταν ολοκληρωμένο με τον Φιλήμονα σε πλήκτρα και φωνητικά, το Στέλιο Δεμέτο στην κιθάρα και την Κατερίνα Χαρίτου στο μπάσο.

 

Τις ώρες ομιλιών και συζητήσεων τα παιδιά απέλαυσαν το Σάββατο το πρωί  μια Ολυμπιακού περιεχομένου ταινία κι ένα πλούσιο παιδικό πρόγραμμα από την Θοδώρα Πατσίδου , συνεργάτη της Κίνησης για τη Διαπαιδαγώγηση του Παιδιού με το Στέφανο και Μάγδα Μποτώνη. Τα απογεύματα Σαββάτου και Κυριακής η  …μόνιμη συνεργάτης μας πια Ξανθή οργάνωσε μοναδικά Ολυμπιακά αγωνίσματα για όλα τα παιδιά, οι νικητές των οποίων βραβεύτηκαν σε ειδική απονομή μεταλλίων στην Ολυμπιακή βραδιά της Κυριακής.

 

Το βράδυ του Σαββάτου έμεινε ελεύθερο μετά από μια κουραστική μέρα και για ξεκούραση αλλά και για συντροφιά και βόλτα στην όμορφη πόλη μας.

 

Το βράδυ της Κυριακής πέρα από τις απονομές ήταν αφιερωμένο σε μερικές από τις ευαγγελιστικές προσπάθειες σε σχέση με τους Ολυμπιακούς αγώνες. Είχαμε παρουσιάσεις από τον Φιλήμονα Αρμένη εκ μέρους του Π.Ι.Σ., τον Στέφανο Μποτώνη για τα KIDS GAMES, και από τον Σωτήρη Στριφτιούλα και την Κατερίνα για τη γενικότερη ευαγγελιστική τους προσπάθεια στα πανεπιστήμια.

 

Το ίδιο βράδυ έγραψε ιστορία η πρώτη δημόσια παρουσία των DOOR KEEPERS, ενός νέου λατρευτικού σχήματος από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι άφησαν άριστες εντυπώσεις.