Κάτω από τις φωτογραφίες υπάρχουν πληροφορίες για τα θέματα και τις λεπτομέρειες του Συνεδρίου.

7ο Συνέδριο Δράμας

22-24 Ιουνίου 2002

 Γενικό θέμα:

«Πόλεμος στη Βίβλο»

Θέματα και ομιλητές:

  • Από τις ιδεολογίες Γιάννης Κρεμμύδας, Πάτρα
  • Από την αρχαιολογία Πάρης Παπαγεωργίου
  • Από την εξέλιξη Φιλήμονας Τυλλιανάκης
  • Από τη σύγχρονη ηθική Βασίλης Αντωνιάδης
  • Από τις θρησκείες Γιάννης Κρεμμύδας, Πάτρα
  • Από την τηλεόραση Γιώργος Σ. Αλεξανδρής

Άλλα διάφορα:=

Η ορχήστρα παρέμεινε σχεδόν η ίδια με την προσθήκη της Μαρίας Καβάκα στα φωνητικά και την αντικατάσταση της Κατερίνας Χαρίτου (λόγω Hellas 2002) από τον …νεοβαπτιζόμενο Μανώλη Τζαμτζή.

 Η Σαββατιάτικη επίσκεψη ήταν διπλή.

Μια ομάδα 40 περίπου ατόμων ακολούθησε μια επίσκεψη στο νέο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην όμορφη διαδρομή και περιοχή του Παρανεστίου Δράμας.

Το βράδυ του Σαββάτου είχαμε ένα ανεπανάληπτο 20λεπτο γέλιου και σάτιρας από τον Γιώργο Σ. Αλεξανδρή και στη συνέχεια μια ακόμη ετήσια και πάντα ενδιαφέρουσα και οικοδομητική παρουσίαση του έργου στην Αφρική από την ιεραπόστολό μας Σούλα Ις.

Την ίδια ώρα και πάλι η Ξανθή Γαντέ-Παπαποστόλου είχε ετοιμάσει παιχνίδια για όλα τα παιδιά, μόνο που φέτος χρειαζόταν βοήθεια στην εκτέλεση τους …..λόγω εγκυμοσύνης.

Την Κυριακή το βράδυ η παιδική ομάδα της Καβάλας με την ευγενή παραχώρηση όλων των απαραίτητων εξαρτημάτων από τον Στέφανο και τη Μάγδα Μποτώνη είχε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα με κουκλοθέατρο, παιχνίδια και άλλα που κράτησαν καρφωμένα τα παιδιά.

Η απασχόληση των παιδιών μέχρι την ηλικία του δημοτικού εμπλουτίστηκαν φέτος εκτός από μαθήματα από το Λόγο του Θεού με προβολές βίντεο (επιλογής Ξανθής Γαντέ-Παπαποστόλου), κατασκευές και παιχνίδια με την ευγενή και πάλι προσφορά διαφόρων αδελφών.

Τέλος για πρώτη φορά υπήρξε ένα δυνατό παιχνίδι μπάσκετ από τους συμμετέχοντες συνέδρους.