Κάτω από τις φωτογραφίες υπάρχουν πληροφορίες για τα θέματα και τις λεπτομέρειες του Συνεδρίου.

13ο Συνέδριο Δράμας

30-31 Μαΐου 2009

 Γενικό θέμα:

«Νικώντας στη ζωή …με νηστεία και προσευχή»

Θέματα και ομιλητές:

¨ Με ατομική προσευχή                                                                  Γιάννης Κρεμμύδας, Αθήνα

¨ Με ομαδική προσευχή                                                                Σκοττ Μακράκεν

¨ Με νηστεία και προσευχή στον υπερβατικό κόσμο          Ιωνάθαν Μακρής

¨ Με ατομική νηστεία                                                                     Ιωνάθαν Μακρής

¨ Με ομαδική νηστεία                                                                    Ιωνάθαν Μακρής

 

Άλλα διάφορα:

Η ορχήστρα έγραψε ιστορία!! Για πρώτη φορά εδώ και 13 χρόνια είχε το ίδιο σχήμα με το προηγούμενο Συνέδριο. Στα ηλεκτρονικά ντραμς ο Νίκος ο Λιάντης. Ο αδελφός του ο Δημήτρης κουβάλησε πάλι μαζί του μεγάλη κονσόλα και επιπλέον ηχεία »!! 3η συνεχόμενη χρονιά η Εύη Λιάντη στα φωνητικά. Η υπόλοιπη ομάδα ήταν ολοκληρωμένη με τους υπόλοιπους της περιοχής τον Φιλήμονα σε πλήκτρα και φωνητικά, το Στέλιο Δεμέτο σε πλήκτρα και φωνητικά επίσης και την Κατερίνα Χαρίτου στο μπάσο.

 

Πριν τις ομιλίες διάφοροι αδελφοί όπως οι Δημήτρης Γαντές-Ξανθή Παπαποστόλου, Σωτήρης Στριφτούλιας. Νίκος Στεφανίδης-Μαρία Πλατσίδου, Δημήτρης Καβάκας μοιράστηκαν μαζί μας συγκινητικές ιστορίες για το πώς ο Θεός εργάστηκε στο παρελθόν στη ζωή τους ή στη ζωή της εκκλησίας τους μέσα από εκζήτηση νηστείας και προσευχής.

 

Τις ώρες ομιλιών και συζητήσεων τα παιδιά απήλαυσαν το Σάββατο το πρωί  και το απόγευμα δύο ωραία παιδικά προγράμματα από την Θοδώρα Πατσίδου (για 4η χρονιά) , συνεργάτη της Διαπαιδαγώγησης του Παιδιού, στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, με βοηθό την Ελισάβετ Δημοπούλου.  Επίσης πέρα από το «Happy Feet” που παρακολούθησαν την Κυριακή δοκιμάσαμε μια επέκταση του περσινού παιδικού –εφηβικού διαγωνισμού σε 3 φάσεις και απονομή δώρων στο τέλος. (Η αλήθεια δε θα επιχειρήσουμε ξανά τέτοια επέκταση….. μας βγήκε ο πάτος!!) . Μόνο τα πολύ μικρά απασχολούνταν δημιουργικά με τις Ελόνα Ελμασλάρι, Βέτα Δημοπούλου και Ελβίρα Ρουστέμι.