Κάτω από τις φωτογραφίες υπάρχουν πληροφορίες για τα θέματα και τις λεπτομέρειες του Συνεδρίου.

11ο Συνέδριο Δράμας

26-27 Μαΐου 2007

 Γενικό θέμα:

«Προκατειλημμένοι; Εμείς;»

Θέματα και ομιλητές:

¨ Οι άλλοι για μας!                          Φιλήμονας Μπαντιμαρούδης

¨ Εμείς γι’ αυτούς!                         Μελέτης Μελετιάδης

¨ Εμείς για μας!                              Αργύρης Πέτρου

¨ Ο νόμος!                                        Άλτα Φίλου

 

Άλλα διάφορα:

Η ορχήστρα πάλι διαφορετική! (Επιτέλους ένα σταθερό σχήμα πότε;) Στα ντραμς ο εκλεκτός Μακεδόνας, με μεταπτυχιακά στην ..Κρήτη, Ανδρέας Κυρέζογλου. Μεγάλη τιμή η συμμετοχή της Εύης Λιάντη στα φωνητικά που αναπλήρωσε επάξια την προκάτοχό της. Η υπόλοιπη ομάδα ήταν ολοκληρωμένη με τους υπόλοιπους της περιοχής τον Φιλήμονα σε πλήκτρα και φωνητικά, το Στέλιο Δεμέτο στην κιθάρα και την Κατερίνα Χαρίτου στο μπάσο.

 

Τις ώρες ομιλιών και συζητήσεων τα παιδιά απήλαυσαν το Σάββατο το πρωί  ένα ωραίο παιδικό πρόγραμμα από την Θοδώρα Πατσίδου (για 3η χρονιά) , συνεργάτη της Διαπαιδαγώγησης του Παιδιού, στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη.  Επίσης πέρα από το «Happy feet” (ακριβώς καλοκαιρινό!) που παρακολούθησαν με την εποπτεία του Αλτίν και του Μίρι, το απόγευμα εντυπωσιάστηκαν τα παιδιά –αλλά και κάποιοι μεγάλοι που την κοπάνησαν από πάνω- (όλα τα παρακολουθούμε) το ποικίλο ταχυδακτυλουργικό πνευματικό πρόγραμμα του εκλεκτού καλεσμένου μας Ροβέρτου Χιλλ.  Το πρωί της Κυριακής τα παιδιά κατά ηλικία είχαν το βιβλικό τους μάθημα με τη Μαίρη Μαυρομάτη για τα μικρότερα και την Κρυσταλλία Τσιμπιράκη με τα μεγαλύτερα, ενώ τα πολύ μικρά απασχολούνταν δημιουργικά με την Ελόνα Ελμασλάρι. Το βράδυ της Κυριακής ο Στέφανος κι η Μάγδα Μποτώνη είχαν την δική τους συμμετοχή στην δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

 

Το βράδυ της Κυριακής ο Ροβέρτος Χιλλ παρουσίασε ένα όμορφο βραδινό πρόγραμμα με ταχυδακτυλουργικά πνευματικών διαστάσεων, οπτικές ψευδαισθήσεις και πνευματικά συμπληρώματα των συζητήσεων μας πάνω στο θέμα των προκαταλήψεων.